• Demo Image
  • Demo Image

Rotary Satelitski Club Zagreb Kaptol 1094

Na inicijativu kuma i rotarijanca s dugogodišnjim iskustvom nesebičnog služenja zajednici prijatelja Davora Šterna, 2018. godine osnovan je Rotary satelitski klub Zagreb Kaptol 1094. U prvoj godini svojeg djelovanja klub je kroz kratkoročni projekt namijenjen ranjivim skupinama Žene ženama omogućio nabavu nužnih potrepština za žene žrtve rodno uvjetovanog nasilja. 

Vrijeme i mjesto sastanka: svaki utorak u mjesecu u 20.00 sati na adresi Praška 2, HR-10000 Zagreb

e-mail: 1094@rotary-kaptol.hr

Rotary Satelitski Club Zagreb Kaptol 1850

Nakon prvih sastanaka tijekom svibnja 2018. na inicijativu prijatelja rotarijanca i kuma Nikole Protrke, u rujnu 2018. godine osnovan je Rotary Satelitski Club Zagreb Kaptol 1850.
Klub je ispočetka sačinjavalo 11 članova osnivača od kojih je nekoliko i prije djelovalo u rotarijanskoj zajednici, te i dalje okuplja nove članove. Od mladih ljudi na početku karijere do profiliranih poduzetnika, klub predstavljaju članovi s idealnom sinergijom mladosti, energije i iskustva što ga čini izrazitim i posebnim.

Charter je održan u studenom 2018. godine u Swanky Monkey Gardenu tijekom kojeg su se prikupljala sredstva za nabavu opreme mačevalačkom klubu HAMK Mladost.

Vrijeme i mjesto sastanka: svaki ponedjeljak u mjesecu u 19.00 sati na adresi Praška 2, HR-10000 Zagreb.

e-mail: 1850@rotary-kaptol.hr

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova internet stranica koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati u Politici zaštite privatnosti.