• Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

Natječaj za dodjelu stipendija Korak u život

DUGOROČAN HUMANITARNI PROJEKT ROTARY KLUBA ZAGREB KAPTOL

U kontinuitetu od 2008. godine naša humanitarna akcija Korak u život, jedna od najuspješnijih i najdugovječnijih humanitarnih akcija organiziranih na ovim prostorima, omogućuje nastavak akademskog obrazovanja djeci bez odgovarajuće skrbi po završetku njihova srednjoškolskog/gimnazijskog školovanja. Korak u život predstavlja prirodu i temelj rotarijanskog djelovanja jer promovira najviše društvene vrijednosti  - kulturu, obrazovanje i socijalnu osjetljivost, a pokrenuta je na inicijativu prof. dr. Josipa Paladina.

Važnost ove akcije prepoznali su i podržali brojni građani, tvrtke i javni mediji, a svoje vrijeme i trud nesebično su u ovu humanitarnu svrhu darovale i mnoge poznate osobe iz hrvatskog javnog života. Humanitarnoj akciji Korak u život prethodio je kratkoročni projekt obuke osam pasa vodiča slijepih i slabovidnih osoba.

Godišnjim natječajem za stipendiranje studenata dodjeljujemo stipendije u pojedinačnom iznosu od 1.600,00 kuna na period od pet akademskih godina uz obvezu redovnog upisa svake akademske godine. Rok za podnošenje molbi zaključuje se 1. studenoga, a odluku o dodjeli stipendija donosi Upravni odbor Rotary kluba Kaptol u roku od 15 dana po završetku natječaja.

Natječaj za akademsku godinu 2021/2022.
"Korak u život" odluka o dodjeli stipendija

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova internet stranica koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati u Politici zaštite privatnosti.